The Line Gallery
  • Trafalgar Square
  • London
  • WC2N 5DN, UK
Follow Us

Editare Audio

Instructor
Alex Ardelean
Telefon
+40 744 383 000
E-mail
contact@prosoundstudio.ro
Price
199€ incl. Equipment
Într-o perioadă în care crearea de materiale video a devenit relativ ușoară, a crescut și importanța calității sunetului. Și asta nu ține doar de înregistrarea pieselor muzicale, a instrumentelor, mix si master.
Editare Audio

Editarea audio este importantă mai ales acum,

ea poate face o înregistrare să sune mai bine, mai clar și mai … profesional. Poate elimina zgomote de fond nedorite, poate îmbunătăți calitatea sunetului, chiar să scoată în evidență anumite lucruri, poate corecta o linie melodică, poate elimina greșeli, poate adăuga efecte sonore, și evident, multe altele, în muzică, podcast-uri, la radio, la televiziune, materiale multimedia, cărți audio, prezentări.

ProSoundStudio Oradea

Pentru un podcast ai nevoie de captarea

cât mai bună a sunetului, de prelucrarea acestuia astfel încăt vocile să se audă cât mai clar și mai plăcut. Pot exista zgomote de fond care uneori ai nevoie să dispară. De asemenea există foarte multe înregistrări care trebuiesc îmbunătățite, aici intră în scenă editarea audio, atăt de importantă și care de multe ori este migăloasă și e nevoie de foarte mult timp! Ne pricepem și la asta! Mai ales la asta! O facem zilnic.

Editare Audio

© Toate drepturile rezervate ProSoundStudio. Web design realizat de NRGO.